vvs Falkenberg

BA Villa & Industriservice – vvs Falkenberg

VVS-service

Välkommen till BA Villa & Industriservice, ett företag i Falkenberg för er som är intresserade av att få hjälp med vvs och många andra tjänster. Inget uppdrag är varken för litet eller för stort, och av mig kan ni få hjälp med både trädgårdservice, fastighetsservice, renoveringar och maskinservice och mycket mer. Läs mer om tjänsteutbudet HÄR.

Med 40 års erfarenhet inom VVS och dylikt så är jag det optimala valet när ni stävar efter kvalitet och noggrannhet. Jag har en bred erfarenhet och kunskap om det mesta och har genomgått kurser i elsäkerhet, pneumatik, hydraulik och anläggningsskötare för brandlarm. Jag genomför mina uppgifter så att kunden ska bli helt nöjd.

Vvs Falkenberg

Små & stora uppdrag

Min devis är att inget jobb är för litet för att jag ska utföra det. Kort och gott det perfekta valet för alla som behöver hjälp med VVS i Falkenberg. Det finns inga omöjliga uppdrag, vilket ger en utmaning till att genomföra uppgifter så att kunden känner sig nöjd.

Om mig

Mitt namn är Björn Alfredsson och jag erbjuder allservice. Av mig kan man få hjälp med det mesta. Mitt företag innehar F-skattebevis och är momsregistrerat. Jag har arbetat med tekniskt underhåll, inom metallindustrin och har varit underhållschef inom garveriindustrin.

Nöjda kunder

Oavsett vilken tjänst ni är intresserade av, så är det mitt främsta mål att ni ska bli nöjda både med det utförda jobbet och kundservicen! Det är alltid kundens önskemål som styr och jag utför mitt arbete med kvalitet och noggrannhet. Mina tjänster är dessutom prisvänliga.

Vill ni veta mer?